Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g unsalted butter, cut into pieces
- 130 g double cream
- 50 g dark brown sugar
- 50 g caster sugar
- 50 g pure maple syrup
- 1 tsp vanilla bean paste
- 1 tsp fine sea salt
- Besin Değeri
- şuna göre 6 portions
- Kalori
- 7056 kJ / 1680 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Karbonhidrat
- 135.6 g
- Yağ
- 132 g
- Doymuş Yağ
- 84.6 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 2363.8 mg
Alternatif tarifler
Choux pastry
2h
Magnolia Kitchen caramel ganache
4 Std. 40 Min
Pavlova
6h
Traditional crème brûlée
25 godz.
Lemon curd (TM6)
15min
Mixed berry pavlova stack
5h 30min
Lemon meringue pie
3h
Crème pâtissière
15min
Profiteroles
2h
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 godz. 20 min
Butterscotch sauce
10 Min
Chocolate ganache
20min