Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g raw sugar
- 1070 g water
- 20 g glucose syrup
- 50 g white vinegar
- 600 g full cream milk
- 2 eggs
- 4 egg yolks
- 60 g caster sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- hot water, for baking
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1411 kJ / 336 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Karbonhidrat
- 60.7 g
- Yağ
- 8.4 g
- Doymuş Yağ
- 3.7 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 76.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min
Coffee semifreddo
6h 30min
Panna cotta
6h 15 min
Crème pâtissière
15min
Crème caramel (flan)
5h 30min
Crème anglaise
15min
Caramel puddings
2h 40min
Gluten free choux puffs with Swiss meringue
1 godz. 20 min
Traditional crème brûlée
25 Std.
Butterscotch sauce
10min
Chocolate ganache
20min
Dani Valent's Basque cheesecake
2 Std. 10 Min