Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
蒸肉糜 <br>
- 50 克 新鮮荸薺 ,洗淨,削皮
- 200 克 豬絞肉
- 1 顆 蛋黃
- 10 克 香油
- 1 大匙 醬油
- 1 大匙 米酒
- ¼ 茶匙 鹽
- 40 克 水
蒸香菇高麗菜 <br>
- 100 克 新鮮香菇 ,洗淨,切片
- 300 克 高麗菜 ,洗淨,切塊(約3公分)
蛋白雞蓉粥 <br>
- 150 克 雞胸肉 ,切塊(約4公分)
- 1 茶匙 醬油
- ½ 茶匙 玉米粉
- 15 克 油
- 100 克 新鮮香菇 ,洗淨,切丁(約1公分)
- 180 克 白米 ,洗淨,瀝乾
- 1 顆 蛋白
- 1 ½ 茶匙 鹽 ,依個人口味調整
- 1200 克 水
- 香油 ,適量
- 鹽 ,適量
- 白胡椒粉 ,適量
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1609 kJ / 384.9 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 44.5 g
- Yağ
- 10.3 g
- Doymuş Yağ
- 98.7 g
- Lif
- 3.1 g
- Sodyum
- 328.4 mg