Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di rucola fresca, lavata
-
60
g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
veya 60 g di pecorino a pezzi (2-3 cm) - 150 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 1 spicchio di aglio
- 1200 g di acqua
- 10 g di sale
- 320 g di pasta secca, tipo fusilli
- 70 g di bresaola a fette
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3332.2 kJ / 796.4 kcal
- Protein
- 27.4 g
- Karbonhidrat
- 69.4 g
- Yağ
- 55 g
- Doymuş Yağ
- 11.6 g
- Lif
- 4.1 g
- Sodyum
- 1877.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mezze maniche con pomodorini e pesto di rucola
20min
Lasagne al pesto di pistacchi
1sa 40 dk
Penne peperoni e noci
35 Min
Tagliolini zucchine e culatello
30min
Farfalle al pesto di frutta secca e caprino
30min
Insalata di riso verde ai gamberi
1h 50min
Gnocchi alle mandorle
1sa 40 dk
Pasta al pesto di rucola e pomodori secchi (senza glutine)
25 Min
Pasta caprese
20min
Farfalle ai peperoni e tonno
50 dk
Carbonara di zucchine, fagiolini e pancetta
45min
Fusilli integrali gamberi e zucchine
40min