Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g di cipolle rosse a listarelle
- 250 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di zucchero
- 40 g di aceto di vino rosso
- 720 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 320 g di pasta secca tipo fusilli
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1995.3 kJ / 477.3 kcal
- Protein
- 12.1 g
- Karbonhidrat
- 83.5 g
- Yağ
- 12.6 g
- Doymuş Yağ
- 1.9 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 993.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Farfalle risottate in salsa di tonno, ricotta e pinoli
35min
Fusilli risottati tonno e capperi
30min
Penne tonno, pinoli e limone
30min
Pasta risottata al pomodoro
40min
Pasta risottata con pesto di olive e mandorle
30min
Penne risottate alla vodka
35min
Penne integrali in crema di cipolle e sesamo
45min
Casarecce risottate al limone
30min
Pasta tonno e olive
35min
Fusilli ai peperoni e pancetta
40min
Sedanini risottati alla carbonara (1 porzione)
30min
Farfalle risottate panna e prosciutto (1 porzione)
30min