Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 600 g di patate, a pezzi (3 cm)
- 200 g di fagiolini verdi freschi
- 8 - 16 fettine di pancetta tesa di maiale (100 g), affumicata, a fette sottili
- 80 - 100 g di burro
-
1 - 2
cucchiaini di timo fresco
veya 1 cucchiaino di timo secco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1596 kJ / 382 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 26 g
- Lif
- 2.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Insalatona con asparagi al Varoma
45 Min
Fagiolini in gremolada
30 Min
Spinaci al burro
30 Min
Patate novelle al burro e erbe
50 Min
Insalata di fagiolini
40 Min
Insalata di tacchino e fagiolini
45 Min
Involtini di platessa con pesto di basilico e fagiolini
30 Min
Patate e fagiolini al pesto
35 min
Insalatona di fagiolini, tonno e uova
30 Min
Insalata di fagiolini, pomodorini e patate arrosto
1h
Spinaci filanti
40 Min
Carote tiepide alla salvia
35 min