Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di carne di coniglio in pezzi
- 1 cucchiaino raso di aglio in polvere
- 1 cucchiaino di rosmarino secco in polvere
- 1 cucchiaino raso di timo secco
- 200 g di funghi pleurotus a fette (circa 1 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 90 g di vino bianco secco
- 300 g di polpa di pomodoro a pezzi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1100 kJ / 263 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Karbonhidrat
- 2.7 g
- Yağ
- 17.5 g
- Lif
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Coniglio in umido
1 Std. 25 Min
Ossibuchi agli asparagi
1u. 30min
Agnello al vino
40min
Coniglio stufato
1u. 10min
Coniglio ai carciofi
1 Std. 25 Min
Coniglio alla mediterranea
50min
Coniglio alla siciliana
1u. 20min
Coniglio alla ligure
3h 20min
Spezzatino di reale alle olive
1u. 20min
Pollo in umido ai funghi
50min
Coniglio all'appetitosa
1u. 10min
Pollo alla cacciatora
50min