Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di Parmigiano Reggiano
- 500 g di acqua
- 4 finocchi piccoli, puliti e tagliati in quarti
- 150 g di Fontina a fette
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 789.5 kJ / 188.7 kcal
- Protein
- 13.1 g
- Karbonhidrat
- 2.4 g
- Yağ
- 13.9 g
- Doymuş Yağ
- 8.5 g
- Lif
- 50.1 g
- Sodyum
- 416.2 mg
Alternatif tarifler
Cavolini di Bruxelles gratinati
1 godz.
Asparagi alla parmigiana
50 min
Asparagi alla parmigiana
50 min
Cavolfiori gratinati
50 min
Peperoni alla piemontese
55 min
Finocchi ripieni
1 godz.
Contorno di finocchi con panure al timo
35min
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55 min
Parmigiana di cavolfiori
1 godz.
Sformato di finocchi
1 godz.
Zucchine ripiene alla ligure
1h 30min
Frittata alle zucchine
40min