Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di Parmigiano Reggiano
- 500 g di acqua
- 4 finocchi piccoli, puliti e tagliati in quarti
- 150 g di Fontina a fette
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 789.5 kJ / 188.7 kcal
- Protein
- 13.1 g
- Karbonhidrat
- 2.4 g
- Yağ
- 13.9 g
- Doymuş Yağ
- 8.5 g
- Lif
- 50.1 g
- Sodyum
- 416.2 mg
Alternatif tarifler
Cavolini di Bruxelles gratinati
1h
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55 min
Asparagi a vapore in salsa verde
40 min
Sformato di finocchi
1h
Asparagi alla parmigiana
50 min
Contorno di finocchi con panure al timo
35 min
Melanzane alla pizzaiola
1h 10 min
Asparagi alla parmigiana
50 min
Cavolfiori gratinati
50 min
Peperoni alla piemontese
55 min
Finocchi ripieni
1h
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45 min