Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta brisée
- 300 g di farina tipo 00
- 150 g di burro a pezzi piccoli
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di acqua
Ripieno
- 1000 g di spinaci freschi
- 120 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 4 uova
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1033 kJ / 249 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Karbonhidrat
- 16.7 g
- Yağ
- 16 g
- Doymuş Yağ
- 8.7 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 85 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Torta salata piselli e primo sale
2h 15min
Torta salata tricolore
1h 20 min
Torta salata zucchine e gamberi
45min
Quiche vegetariana agli spinaci e peperoni
1h
Quiche broccoli e pesto
1h 10min
Quiche porri e prosciutto
1h 45min
Torta salata porri e bietole
1h 30min
Torta salata spinaci e pomodori (vegan)
1h 30min
Quiche di spinaci e speck
2h
Torta salata asparagi e ricotta
1h
Tortino di fagiolini e patate
1h 30min
Crostata salata di spinaci
1h