Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 cipolla a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1200 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
veya 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
-
250
g di ceci secchi, ammollati in acqua per 8 ore
veya 500 g di ceci in scatola, lessati e sgocciolati
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1321 kJ / 315 kcal
- Protein
- 13.3 g
- Karbonhidrat
- 30.6 g
- Yağ
- 16.5 g
- Lif
- 8.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fagioli in umido
1 Std. 30 Min
Zuppa di farro e legumi
45 Min
Zuppa di fagioli
40 Min
Zuppa di fagioli e coriandolo
1h 20min
Zuppa di ceci e cicoria
1h
Zuppa di lenticchie al profumo di timo
35 Min
Zuppa montanara
1h
Zuppa di legumi vegetariana
40 Min
Minestra di farro e ceci
1 Std. 10 Min
Zuppa di legumi e cereali
1h
Zuppa di lenticchie
50 Min
Zuppa di farro e fagioli
1h