Risotto al tartufo
TM6 TM5 TM31

Risotto al tartufo

4.0 (21 değerlendirme)

Malzemeler

  • 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
  • 30 g di scalogno
  • 70 g di burro
  • 320 g di riso per risotto (es. Carnaroli, Arborio), cottura 14-15 minuti
  • 60 g di vino bianco secco
  • 820 g di brodo vegetale
  • ½ - 1 cucchiaino di sale, a seconda del gusto personale
  • tartufo nero fresco a scaglie

Besin Değeri
şuna göre 1 porzione
Kalori
1397.3 kJ / 334 kcal
Protein
7.4 g
Karbonhidrat
32.7 g
Yağ
20 g
Doymuş Yağ
9.8 g
Lif
0.6 g
Sodyum
375 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler