Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 30 g di scalogno
- 70 g di burro
- 320 g di riso per risotto (es. Carnaroli, Arborio), cottura 14-15 minuti
- 60 g di vino bianco secco
- 820 g di brodo vegetale
- ½ - 1 cucchiaino di sale, a seconda del gusto personale
- tartufo nero fresco a scaglie
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1397.3 kJ / 334 kcal
- Protein
- 7.4 g
- Karbonhidrat
- 32.7 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 9.8 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 375 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto ai 4 formaggi (per 1 persona)
25 Min
Risotto zafferano e pioppini
40 Min
Risotto allo zafferano (per 1 persona)
25 Min
Risotto agli asparagi
30 Min
Risotto brie e asparagi
30 Min
Risotto radicchio e salsiccia
35 Min
Risotto gamberoni e pompelmo rosa
40 Min
Risotto radicchio, speck e taleggio
35 Min
Risotto pere e Gorgonzola
40 Min
Risotto al radicchio rosso di Verona
40 Min
Risotto ai funghi porcini
35 Min
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35 Min