Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 30 g di scalogno
- 70 g di burro
- 320 g di riso per risotto (es. Carnaroli, Arborio), cottura 14-15 minuti
- 60 g di vino bianco secco
- 820 g di brodo vegetale
- ½ - 1 cucchiaino di sale, a seconda del gusto personale
- tartufo nero fresco a scaglie
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1397.3 kJ / 334 kcal
- Protein
- 7.4 g
- Karbonhidrat
- 32.7 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 9.8 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 375 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto alle acciughe e limone (Bimby Friend)
40min
Risotto ai funghi porcini
35 Min
Baccalà mantecato con polenta (Bimby Friend)
1h
Risotto radicchio, speck e taleggio
35 Min
Risotto allo zafferano (per 1 persona)
25min
Risotto gamberoni e pompelmo rosa
40min
Vellutata di porri e carciofi con crostini saporiti
45min
Risotto agli asparagi
30min
Gamberi in salsa rosa (Bimby Friend)
30min
Baccalà mantecato e rapa rossa di Antonia Klugmann
1 Std. 30 Min
Risotto ai 4 formaggi (per 1 persona)
25min
Baccalà alla veneziana con polenta
1 godz. 45 min