Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di formaggio Castelmagno a pezzi
- 50 g di nocciole pelate
- 30 g di scalogno a pezzi
- 20 g di burro
- 320 g di riso Carnaroli
- 50 g di birra rossa
- 780 g di acqua calda (non bollente)
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 1 cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2113 kJ / 505 kcal
- Protein
- 13.6 g
- Karbonhidrat
- 65.6 g
- Yağ
- 20.5 g
- Doymuş Yağ
- 1.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto all'Arneis con salsiccia di Bra
45 Min
Polenta taragna
1 Std. 15 Min
Fonduta
8h 20min
Risotto alla valdostana
35 Min
Risotto al Barolo
30 Min
Mini bonet
2 Std.
Risotto pere e Taleggio
40 Min
Polenta concia alla valdostana
1h 40min
Risotto timo e toma
35 Min
Bonèt
2 Std.
Risotto lardo e crescenza al miele
35 Min
Risotto pere e Castelmagno
35 Min