Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di formaggio Castelmagno a pezzi
- 50 g di nocciole pelate
- 30 g di scalogno a pezzi
- 20 g di burro
- 320 g di riso Carnaroli
- 50 g di birra rossa
- 780 g di acqua calda (non bollente)
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 1 cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2113 kJ / 505 kcal
- Protein
- 13.6 g
- Karbonhidrat
- 65.6 g
- Yağ
- 20.5 g
- Doymuş Yağ
- 1.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mini bonet
2h
Risotto alla valdostana
35 Min
Panissa vercellese
35 Min
Polenta concia alla valdostana
1h 40min
Risotto pere e Castelmagno
35 Min
Risotto timo e toma
35 Min
Risotto pere e Taleggio
40min
Polenta al formaggio
1h
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35 Min
Fonduta
8sa 20 dk
Bonèt
2h
Bagna cauda
35 Min