Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 dose di pasta sfoglia pronta
- 80 g di gherigli di noci
- 270 g di ricotta (vaccina o di capra), fresca, scolata
- 250 g di Gorgonzola a pezzi
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 uovo
- 2 pere Carmen, sbucciate e a fette sottili (300 g circa)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 983 kJ / 235 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Karbonhidrat
- 10.8 g
- Yağ
- 17.1 g
- Doymuş Yağ
- 45.9 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quiche radicchio e speck
2h 30min
Risotto arancia, robiola e rosmarino
30 min
Torta salata al tonno e ciliegini
1 godz. 30 min
Torta salata a formaggio Brie
50 min
Strüdel uva e salsiccia
2 Std.
Quiche con pere, salvia e Fontina
1 godz. 10 min
Tarte tatin ai pomodori
50 min
Girelle con pesto di noci
50 min
Crostata salata con pere, Brie e prosciutto
1 godz. 30 min
Torta salata finocchi, pancetta e formaggella
1 godz. 30 min
Quiche porri e prosciutto
1h 45min
Torta salata con pomodorini e olive
1 godz. 10 min