Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 dose di pasta sfoglia pronta
- 80 g di gherigli di noci
- 270 g di ricotta (vaccina o di capra), fresca, scolata
- 250 g di Gorgonzola a pezzi
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 uovo
- 2 pere Carmen, sbucciate e a fette sottili (300 g circa)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 983 kJ / 235 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Karbonhidrat
- 10.8 g
- Yağ
- 17.1 g
- Doymuş Yağ
- 45.9 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto arancia, robiola e rosmarino
30 Min
Torta salata al tonno e ciliegini
1h 30 min
Quiche radicchio e speck
2 Std. 30 Min
Torta salata con pomodorini e olive
1 Std. 10 Min
Risotto pere e Gorgonzola
40 Min
Quiche pere e gorgonzola
1 Std.
Risotto pere e Taleggio
40 Min
Torta salata ai 4 formaggi
1 Std.
Torta salata radicchio e robiola
2 Std. 30 Min
Mousse di Gorgonzola e datteri
20 min
Quiche con pere, salvia e Fontina
1 Std. 10 Min
Quiche di salmone e porri
1h 25min