Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g di sarde fresche, pulite, aperte a libro
- farina tipo 00 q.b.
- olio di arachidi q.b. per friggere
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di cipolle bianche, a fette sottili
- 160 g di aceto bianco
- 10 g di zucchero di canna
- 30 g di pinoli sgusciati
- 60 g di uvetta sultanina, ammollata 10 minuti in acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1665 kJ / 398 kcal
- Protein
- 24.3 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 21.1 g
- Doymuş Yağ
- 3.2 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 1.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Stinchi alle erbe
2h
Cavolini di Bruxelles gratinati
1 godz.
Bigoli in salsa
1h 30min
Risotto con fegatini di pollo
40min
Sarde in saor
25 Std.
Tortine al limone e rosmarino
1h 30min
Topinambur alla menta sottovuoto
2 godz. 10 min
Capesante al profumo di arancia
1h 10min
Pesce bianco e cozze in salsa piccante e harissa
1h 10min
Flan di asparagi con turbante di sogliole
1 godz.
Salsa al cren
120sa 10 dk
Zuppa di pesce tradizionale
1h 30min