![Court-bouillon Court-bouillon](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/85A0AC59-BB0C-4910-B3B8-777BE6C9F114/Derivates/be99f52d-0b63-448a-a791-94d71a36dbc1.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 125 g de carotte, coupée en tronçons (1 cm)
- 125 g d'oignons, coupés en quatre
- 150 g de poireau, coupé en rondelles
- 2 brins de persil frais
- 1 citron jaune, coupé en rondelles
- 1 branche de thym frais
- 2 feuilles de laurier frais
- 800 g d'eau
- 5 g de vinaigre
- 1 pincée de gros sel
- ½ c. à café de poivre noir en grains
- Besin Değeri
- şuna göre 1 litre
- Kalori
- 113 kJ / 27 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 1 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 732 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cabillaud à la vapeur mariné à l'aneth
45 min
Sauce dieppoise
35 min
Mouclade
1 godz.
Maigre à la vapeur, légumes et riz pilaf
45 min
Tellines en persillade
1ч. 30 мин.
Soupe froide au cresson et tartines de tapenade
1 godz.
Soufflé normand
45 min
Lotte, pomme de terre et poivron (cuisson sous vide)
2h 15min
Fond de viande
3ч.
Dos de cabillaud aux vapeurs de menthe et citronnelle (Demi-finale Thermostars 2017 - Zone 7)
2ч.
Menu light - Cabillaud vapeur, spaghetti à l'encre de seiche
2ч.
Epi de maïs au beurre, cuisson vapeur
30 min