Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 c. à café bombée de graines de fenouil
- 2 bouquets d'aneth frais
- 150 g de gros sel
- 150 g de sucre
- 1 filet de saumon frais épais de 1 kg avec la peau
- 2 c. à soupe d'aquavit
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1415 kJ / 340 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 10 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Saumon gravlax à la betterave
24 Std.
Bisque de homard au paprika
1 Std. 20 Min
Petits pâtés de Pézenas
1 Std. 30 Min
Gravlax de dorade au combava et gingembre
12h 20 min
Barbue au beurre d'orange et de sauge
1 Std. 30 Min
Carpaccio de saint-jacques et crème au cresson
2 Std. 35 Min
Gravlax de canard aux agrumes
12 Std. 30 Min
Œuf crémeux, gâteaux de saumon fumé et crème chlorophylle - Nicolas Masse
1 Std. 15 Min
Entrée : saumon en gravelax et blinis au sarrasin
48h
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40 Min
Magret de canard séché aux épices
360h
Gravlax de saumon à la betterave
8h 15min