Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g d'eau
- 500 g d'abricots frais, coupés en deux
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 193 kJ / 46 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Poivron vapeur (100-300 g)
15min
Pêches vapeur (300-450 g)
15min
Abricots vapeur (300-500 g)
20 Min
Pommes vapeur (200-400 g)
20 Min
Pommes vapeur
25 Min
Champignons de Paris en quartiers vapeur (200-300 g)
15min
Champignons de Paris entiers vapeur (100-300 g)
15min
Navets vapeur (200-600 g)
30min
Bulbes de fenouil en quartiers vapeur (200-400 g)
25 Min
Carottes vapeur (200-500 g), en rondelles
30min
Chou vapeur (300 g)
15min
Chou-fleur vapeur
20 Min