Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g de sucre en poudre
- 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
- 1 ½ c. à café de cannelle en poudre
- 4 poires Williams (fermes) pelées, coupées en deux et évidées
- 30 g de jus de citron fraîchement pressé (½ citron)
- amandes effilées et grillées
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1024 kJ / 244 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 48 g
- Yağ
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 0.3 g
- Lif
- 5.6 g
- Sodyum
- 3 mg
Alternatif tarifler
Caramel liquide
25 min
Chutney d'oignon rouge
24 Std.
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1h 5min
Saumon teriyaki sous-vide
1 Std. 20 Min
Sous-vide magrets de canard
2 Std.
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1 Std. 20 Min
Dorer des oignons avec des lanières de porc
15 min
Poires au vin rouge
5h
Côte de porc sous-vide et salade de pommes
2h 40 min
Faire sauter 200 g de poires
15 min
Faire sauter 200 g de pommes
15 min
Foie gras sous-vide
72 Std.