Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g d'échalotes
- 25 g de vinaigre de vin blanc
- 40 g de vin blanc
- 250 g de beurre demi-sel
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 2254 kJ / 547.7 kcal
- Protein
- 0.9 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 58.9 g
- Doymuş Yağ
- 35.1 g
- Lif
- 1.7 g
- Sodyum
- 82.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauce hollandaise
25 min
Sauce béarnaise
20 min
Sauce beurre blanc
20 min
Marmite aux palourdes
1h 50 min
Sauce beurre blanc
20 min
Poêlée d'anguilles et rougail
Değerlendirme yok
Sauce hollandaise
15min
Sauce hollandaise
15min
Beurre blanc
25 min
Rillettes de maquereau
1h 30 min
Râbles de lapin farcis à la normande
1h 15min
La cuisson des langoustines
40 Min