Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g d'échalotes
- 25 g de vinaigre de vin blanc
- 40 g de vin blanc
- 250 g de beurre demi-sel
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 2254 kJ / 547.7 kcal
- Protein
- 0.9 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 58.9 g
- Doymuş Yağ
- 35.1 g
- Lif
- 1.7 g
- Sodyum
- 82.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauce hollandaise
15min
Sauce hollandaise
25 min
Beurre blanc
25 min
Sauce beurre blanc
20min
Filet de sandre au beurre blanc
45min
Crumble de saint-jacques et crème de poireaux
50min
Sauce béarnaise
20min
Sauce beurre blanc
20min
Sauce hollandaise
15min
Papillote de barbue aux petits légumes, sauce au safran
1 Std. 15 Min
Papillote d'églefin sauce satay
40min
Sauce béarnaise Mode Sauce
20min