Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 30 g de lait, et 1 c. à soupe
- 15 g de sucre en poudre
- 2 œufs
- 220 g de farine de blé, et 1 c. à soupe
- 1 c. à café de sel
- 80 g de beurre mou
- 1 saucisson à cuire (env. 400 g) chez les charcutiers-traiteurs
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à café de graines de sésame
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1669 kJ / 399 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 36 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bugnes du carnaval
3 Std. 35 Min
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55min
Quenelles de semoule et lard en gratin
1 Std.
Quenelles nature sauce nantua
3hod. 40min
Bugnes à la fleur d'oranger
3h 25min
Menu petit prix - Bugnes à la fleur d'oranger
3h 15 min
Fougasse aux olives
2h 50min
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1h 15min
Saucisson brioché de Lyon
3h 25min
Tarte à la praline
3h 20min
Saucisse de morteau briochée
5hod. 25min
Pâte de coings
1h 45min