Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La sauce hollandaise
- 50 g de jus de citron fraîchement pressé
- 3 jaunes d'œufs
- ½ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu
- 200 g de beurre, coupé en morceaux
- Besin Değeri
- şuna göre 280 g
- Kalori
- 7032 kJ / 1709 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 183 g
- Doymuş Yağ
- 110 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 1217 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauce hollandaise
25 min
Beurre blanc
25 min
Sauce beurre blanc
20 min
Sauce au poivre
25 min
Sauce hollandaise sans œuf
10min
Sauce béarnaise
40 Min
Quenelles de poisson au beurre blanc à l'estragon
1 Std. 15 Min
Sauce beurre blanc
20 min
Sauce béarnaise
20 min
Sauce hollandaise
15 min
Beurre blanc
20 min
Lotte sauce vallée d’Auge
1 Std. 40 Min