Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1850 g di acqua
- 300 g di carote a bastoncino (5 cm circa, spessore 0,5 cm)
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di timo secco
- 1 pizzico di sale
- 150 g di Feta (formaggio greco) a cubetti
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 824 kJ / 197 kcal
- Protein
- 8.9 g
- Karbonhidrat
- 8.3 g
- Yağ
- 13.6 g
- Lif
- 3.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1 godz. 20 min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1 godz. 30 min
Carote sottovuoto al miele
1 godz. 20 min
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1 godz. 20 min
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1 godz. 20 min
Patate Sottovuoto
2h
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2h
Pere sottovuoto alla cannella
2u. 5min
Contorno di zucchine sottovuoto
30 min
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45 min
Mele sottovuoto alla cannella
1 Std. 50 Min
Pollo speziato sottovuoto
1 Std. 50 Min