Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Hackbraten
- 30 g Weißbrot, altbacken, in Stücken
- Wasser, lauwarm, zum Einweichen
- 12 Stängel Blattpetersilie, abgezupft
- 6 Stängel Salbei, abgezupft
- 100 g Zwiebel, halbiert
- 2 Knoblauchzehen, klein
- 30 g Oliven, schwarz, entsteint
- 50 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, in Stücken
- 30 g Butter, in Stücken
- 60 g Sahne-Meerrettich
- 2 Eier (Kl. M)
- 750 g Hackfleisch, gemischt
- 250 g Mett
- 1 ½ TL Salz
- 6 Prisen Pfeffer
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 3 EL Pflanzenöl
Topinambur-Püree
- 750 g Wasser
- 600 g Topinambur, in Stücken
- 300 g Kartoffeln, in Stücken
- 6 Prisen Salz
- 25 g Sahne
- 110 g Butter
- 8 Prisen Muskat, frisch gerieben
- 5 Stängel Salbei, abgezupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2515 kJ / 601 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 45 g
Alternatif tarifler
Provenzialisches Lammragout
1 Std. 40 Min
Kalbsleber venezianisch
40min
Lammragout mit Möhrencouscous
30min
Hähnchen-Estragon-Pasta
1 Std. 10 Min
Wacholdergulasch im Roggenbrötchen
2 Std. 40 Min
Kalbsfilet mit Antipasti-Gemüse
1h
Perlhuhn Quatre-Épices
50min
Kartoffelsalat mit Oliven und Salsiccia-Frikadellen
1h 15min
Lamm Rogan Josh
1h 45min
Kalbsfrikassee mit Staudensellerie, Schwarzwurzeln und Kartoffeln
1h 35min
Gulasch Stroganoff
1 Std. 10 Min
Kaninchen in Barolosauce
1h 15min