![Mijoté de poulpe à la tomate et à la menthe Mijoté de poulpe à la tomate et à la menthe](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/df546dd5-103a-4dea-a9e2-19ed8dfc8fc1/Derivates/1ce4788a-f0ec-4fbf-8c34-581d3b22bf7f.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 oignon (100 g), pelé et coupé en quatre
- 1 gousse d'ail, pelée et dégermée
- 1 brin de romarin frais
- 2 brins de thym frais
- 30 g d'huile d'olive
- 1000 g de poulpe, nettoyé et coupé en morceaux
- 300 g tomates cocktail, coupées en deux
- 1 pincée de paprika
- 1 c. à soupe bombée de concentré de tomate
- 2 feuilles de laurier frais
- du sel
- du poivre moulu
- ½ bouquet de menthe fraîche
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1072 kJ / 254 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Anneaux de calamar au vin rouge
1 godz.
Daube de l'Aubrac
17u. 30min
Seiche à l'ail et à la coriandre
1h 15min
Bourride
1 godz.
Poulet mesfioui
1 godz. 20 min
Ragoût de poulpe méditerranéen
1 godz. 35 min
Mafé au poisson
1 Std. 5 Min
Calamars farcis au chorizo
1h 10min
Poulpe mariné
7h 5 phút
Seiche sauce au vin rouge
1 Std. 5 Min
Calamars farcis comme en Algarve
1h 10min
Calamars aux tomates, poivrons et paprika
45 min