![Sous-vide Honeyed Figs Sous-vide Honeyed Figs](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F56A9774-1429-4457-9D09-56D4342168CB/Derivates/7D8AA595-B458-4DC3-A9DC-AA4208DF3515.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 8 fresh figs, halved, stems trimmed
- 3 oz honey
- 3 oz balsamic glaze
- ¼ tsp ground cinnamon
- ¼ tsp ground ginger
- 1 pinch salt
- 1 star anise
- 65 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
- ice cream, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 197 kJ / 47 kcal
- Protein
- 0 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 10 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous-vide Steak
1 Std. 30 Min
Leek Pie
1h 45 min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 Std.
Twice Baked Cheese Soufflés
1hod. 25min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 Std.
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min
Biltmore Lavender and Tellicherry Pepper Osso Buco
2h 45 min
Marinated feta cheese
170 godz.
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45 min
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1hod. 50min
Umami paste
5 min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1hod. 40min