Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 8 fresh figs, halved, stems trimmed
- 3 oz honey
- 3 oz balsamic glaze
- ¼ tsp ground cinnamon
- ¼ tsp ground ginger
- 1 pinch salt
- 1 star anise
- 65 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
- ice cream, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 197 kJ / 47 kcal
- Protein
- 0 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 10 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 Std. 40 Min
Quince paste
4 godz. 10 min
Sri Lankan spicy sauce
2j 30 menit
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2j
Chocolate Pecan Toffee
40 min
Green fig and lime marmalade
1h 10 min
Black tahini
20 min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2j
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2h 55 min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, TM6)
25 min
Herb Butter (Maître d'Hôtel Butter)
10 min
Lemon curd (TM6)
15min