醬燒豬軟骨

醬燒豬軟骨

4.8 11 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 25 dk
4 人份

Malzemeler

  • 1250 克
  • 豬軟骨 切塊(約3公分)
    350 克
  • 蒜頭
    15 克
  • 15 克
  • 辣豆瓣醬
    15 克
  • 醬油
    20 克
  • 二砂糖
    15 克
  • 紹興酒
    10 克
  • 豆豉 略微壓扁
    2 茶匙
  • 洋蔥 切塊(約3公分)
    150 克
  • 紅蘿蔔 切塊(約3公分)
    100 克
  • 白蘿蔔 切塊(約3公分)
    100 克
  • 切段(約5公分)
    15 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 648.3 mg
Protein 18.3 g
Kalori 1333.8 kJ / 319.1 kcal
Yağ 22.4 g
Lif 1.7 g
Doymuş Yağ 51.1 g
Karbonhidrat 10.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...