Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g di cipolla in quarti
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 650 g di seppie, ad anelli
- 600 g di acqua
- 5 g di dado per brodo vegetale
- 400 g di ceci lessi in scatola, sciacquati e sgocciolati
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1753.1 kJ / 419 kcal
- Protein
- 33.9 g
- Karbonhidrat
- 36.3 g
- Yağ
- 15.3 g
- Doymuş Yağ
- 2.1 g
- Lif
- 9.3 g
- Sodyum
- 802.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baccalà all'olio con scarola e olive
1h 10min
Seppie in zimino
40 min
Manzo ai carciofi e olive a Cottura Lenta
2h
Stracotto di manzo ai carciofi
3h 25min
Baccalà alla cappuccina
55min
Polpette al sugo a Cottura Lenta
3 Std. 40 Min
Pesce persico ai carciofi
30 min
Stracotto di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta con piselli e polenta
8 godz. 30 min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min
Spezzatino di manzo ai funghi con cous cous di cavolfiore
45 min
Baccalà alla ligure
1h
Coniglio alla ligure
3 Std. 20 Min