Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g di cipolla in quarti
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 650 g di seppie, ad anelli
- 600 g di acqua
- 5 g di dado per brodo vegetale
- 400 g di ceci lessi in scatola, sciacquati e sgocciolati
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1753.1 kJ / 419 kcal
- Protein
- 33.9 g
- Karbonhidrat
- 36.3 g
- Yağ
- 15.3 g
- Doymuş Yağ
- 2.1 g
- Lif
- 9.3 g
- Sodyum
- 802.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Carciofi stufati
30 min
Filetti di rana pescatrice all'alloro sottovuoto
2h
Stracotto di manzo ai carciofi
3 godz. 25 min
Baccalà alla livornese
35 min
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1h 30 min
Calamari sottovuoto ripieni ai carciofi
1h
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10 min
Cotechino e lenticchie
1h
Baccalà panna e alloro sottovuoto
1h
Baccalà su crema di cime di rapa piccanti e olio all'aglio (di Marisa Maffeo)
1h 10 min
Lenticchie e salsiccia
2 Std. 55 Min
Zuppa di cereali e lenticchie a Cottura Lenta
4h 20 min