Capesante gratinate

Capesante gratinate

4.5 4 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 25 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2 cm)
  • 100 g di scalogno a metà
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 30 g di Whisky
  • 200 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 20 g di farina tipo 00
  • ½ cucchiaino di sale
  • ½ cucchiaino di pepe nero macinato
  • 3 pizzichi di paprika in polvere, affumicata
  • 350 g di capesante con la corolla (circa 12 pezzi) + 4 conchiglie

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 4 porzioni

Sodyum 2646 mg
Protein 101.3 g
Kalori 6889.5 kJ / 1646.6 kcal
Yağ 113.3 g
Lif 4.3 g
Doymuş Yağ 59.1 g
Karbonhidrat 51.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...