Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 130 g Parmesan, in Stücken
- 200 g Mehl
- 100 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 20 g Wasser, kalt
- 1 ½ TL Rosmarin
- ¼ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Paniermehl zum Ausstreuen
Belag
- 60 g Oliven, schwarz, entsteint
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 3 Eier
- 200 g Crème fraîche
- 2 Prisen Muskat
- 1 Msp. Cayenne-Pfeffer
Tomaten-Oliven-Sauce
- 40 g Pinienkerne
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 40 g Oliven, schwarz, entsteint
- 1 Bund Basilikum, abgezupft
- 400 g Tomaten, reif, gehäutet, geviertelt (große geachtelt)
- 2 EL Olivenöl
- 2 EL Tomatenmark
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ¼ TL Zucker
- ½ - 1 TL Harissa
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1769 kJ / 423 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 31 g
- Lif
- 2.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Käse-Zwiebel-Tarte
1h 45 min
Porree-Feta-Tarte
2 Std.
Süßkartoffel-Yufka-Tarte
1 Std.
Spinat-Empanada
1 Std.
Quiche mit Kräuterseitlingen
1h 45 min
Spinat-Gorgonzola-Quiche
1 godz. 15 min
Tomaten-Mascarpone-Quiche
1h 30 min
Paprika-Ricotta-Quiche
2 Std.
Trauben-Risotto mit Gorgonzola
35 Min
Kräuterrisotto mit Ziegenkäse
45 Min
Venezianischer Zwiebelkuchen
1 godz. 10 min
Blätterteig-Gorgonzola-Quiche
1 Std.