Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 130 g Parmesan, in Stücken
- 200 g Mehl
- 100 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 20 g Wasser, kalt
- 1 ½ TL Rosmarin
- ¼ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Paniermehl zum Ausstreuen
Belag
- 60 g Oliven, schwarz, entsteint
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 3 Eier
- 200 g Crème fraîche
- 2 Prisen Muskat
- 1 Msp. Cayenne-Pfeffer
Tomaten-Oliven-Sauce
- 40 g Pinienkerne
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 40 g Oliven, schwarz, entsteint
- 1 Bund Basilikum, abgezupft
- 400 g Tomaten, reif, gehäutet, geviertelt (große geachtelt)
- 2 EL Olivenöl
- 2 EL Tomatenmark
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ¼ TL Zucker
- ½ - 1 TL Harissa
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1769 kJ / 423 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 31 g
- Lif
- 2.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spinat-Gorgonzola-Quiche
1h 15min
Tomaten-Mascarpone-Quiche
1sa 30 dk
Bunte Paradeiser-Quiche
1sa 30 dk
Venezianischer Zwiebelkuchen
1h 10min
Paprika-Oliven-Tortilla
1 Std. 20 Min
Quiche mit Ofenpaprika
2h
Tarte provençale
1 Std. 40 Min
Quiche mit Kräuterseitlingen
1 godz. 45 min
Spinat-Empanada
1h
Blätterteig-Gorgonzola-Quiche
1h
Trauben-Risotto mit Gorgonzola
35 Min
Kräuterrisotto mit Ziegenkäse
45min