Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 130 g Parmesan, in Stücken
- 200 g Mehl
- 100 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 20 g Wasser, kalt
- 1 ½ TL Rosmarin
- ¼ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Paniermehl zum Ausstreuen
Belag
- 60 g Oliven, schwarz, entsteint
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 3 Eier
- 200 g Crème fraîche
- 2 Prisen Muskat
- 1 Msp. Cayenne-Pfeffer
Tomaten-Oliven-Sauce
- 40 g Pinienkerne
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 40 g Oliven, schwarz, entsteint
- 1 Bund Basilikum, abgezupft
- 400 g Tomaten, reif, gehäutet, geviertelt (große geachtelt)
- 2 EL Olivenöl
- 2 EL Tomatenmark
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ¼ TL Zucker
- ½ - 1 TL Harissa
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1769 kJ / 423 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 31 g
- Lif
- 2.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Birnen-Gorgonzola-Flammkuchen
1j
Orientalische Zwiebel-Käse-Törtchen
1 Std. 15 Min
Süßkartoffel-Focaccia mit Rotwein-Balsamico-Schalotten
2 Std. 50 Min
Kräuterrisotto mit Ziegenkäse
45 Min
Ziegenkäsetarte
1j 25 menit
Trauben-Risotto mit Gorgonzola
35 Min
Spinat-Gorgonzola-Quiche
1 Std. 15 Min
Zwiebel-Ricotta-Küchlein mit Salbei
1j
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35 Min
Tarte provençale
1 Std. 40 Min
Bulgur-Auflauf
1j 20 menit
Parmesan-Polenta-Rauten als Beilage zu Tomaten-Paprika-Pisto
45 Min