Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 150 g Süßkartoffeln, in Stücken
- 250 g Wasser
- ¾ Würfel Hefe (30 g)
- 1 TL Zucker
- 500 g Mehl
- 1 TL Salz
- 20 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
Belag und Fertigstellung
- 500 g Schalotten, in Ringen
- 30 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 60 g Crema di Balsamico
- 100 g Rotwein
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 200 g Frischkäse
- 20 g Zitronensaft
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 100 g Sahne
- 50 g Rucola, in groben Stücken
- Besin Değeri
- şuna göre 8 Portionen
- Kalori
- 16020 kJ / 3825 kcal
- Protein
- 95 g
- Karbonhidrat
- 450 g
- Yağ
- 173 g
- Lif
- 34.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kabanossi-Birnen-Fladen mit Rucolapesto
2h
Chorizo-Quiche
2 godz. 30 min
Ziegenkäse-Fladen mit Rosmarin-Honig
2h
Paprika-Ricotta-Quiche
2h
Möhrenquiche mit Salbei
1 godz. 35 min
Dattel-Mandel-Focaccia
3 godz. 20 min
Kürbis-Cannelloni
1h 10 min
Bulgur-Auflauf
1 Std. 20 Min
Birnen-Gorgonzola-Flammkuchen
1u.
Pesto-Mozzarella-Rollkuchen
2h
Quiche mit Ofenpaprika
2h
Süßkartoffel-Yufka-Tarte
1u.