Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g Ciabatta, vom Vortag
- 3 - 4 EL Olivenöl, zum Beträufeln
- 1 ½ TL Zucker
- 2 TL Fenchelsamen, ganz
- 3 TL Oregano, getrocknet
-
1
TL Pfefferkörner, gemischt
veya schwarze Pfefferkörner - 50 g getrocknete Tomaten in Öl und 3 EL vom Öl
- 1 roter Spitzpaprika, entkernt, in Stücken
- 180 g Zwiebeln, halbiert
- 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 700 g Paradeiser
- 360 g Artischockenherzen, in Öl, abgetropft
- 10 - 12 frische Minzeblätter
- 1 - 2 Frühlingszwiebeln, nach Geschmack (isteğe bağlı)
- 20 g Balsamico-Essig
- 2 EL Kapern, eingelegt, abgetropft
- 1 ½ TL Meersalz
- 100 g Rucola
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1507 kJ / 359 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Saiblingsfilets auf Krenrisotto und Frühlingsgemüse
1sa
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1sa
Rote-Bete-Carpaccio
2h 45min
Spargelsalat mit Cherry-Tomaten und Artischockenvinaigrette
1u. 10min
Green-Buddha-Salad mit Spargel
50 Min
Tomatendressing | Portwein | Apfel
5sa 30 dk
Gazpacho | Petersilie | Burrata
1h 50 min
Warmer Linsen-Spargelsalat
1sa
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30 dk
Tomato Tonnato
15min
Radicchio mit warmem Balsamicodressing und Ziegenkäsetalern
25min
Linsensalat mit getrockneten Tomaten
40 Min