Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 600 g Faschiertes, gemischt
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 - 2 TL Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 200 g Zwiebeln, in Spalten (5 mm)
- 50 g Rotwein
- 800 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 50 g Tomatenmark
- 1 TL Zucker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2247 kJ / 536 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 35 g
- Doymuş Yağ
- 14 g
- Lif
- 5 g
- Sodyum
- 700 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Boeuf Bourguignon
2h 45min
Rindsgulasch klassisch
3 godz. 20 min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2h 20min
Rindsfiletsteak sous-vide mit Melanzanigemüse
2 godz. 30 min
Pulled Chicken Curry Burger
2h 20min
Salzburger Bierfleisch
6 godz. 50 min
Slow Cooking Hühnerkeulen in Paprikasauce mit Reis
4h
Überbackene Makkaroni Bolognese
1 Std. 20 Min
Fleischbällchen in Tomatensauce
35min
Fruchtiges Pulled Pork
9h 10min
Kalbsrahmgulasch
1u.
Reisfleisch
2h 20min