Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 600 g Faschiertes, gemischt
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 - 2 TL Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 200 g Zwiebeln, in Spalten (5 mm)
- 50 g Rotwein
- 800 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 50 g Tomatenmark
- 1 TL Zucker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2247 kJ / 536 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 35 g
- Doymuş Yağ
- 14 g
- Lif
- 5 g
- Sodyum
- 700 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Reisfleisch
2 Std. 20 Min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2 Std. 20 Min
Fleischrauggn mit Kräuterrahmsauce
45min
Asiatisches Schmorfleisch
2h 30min
Fruchtiges Pulled Pork
9h 10min
Hendl-Rigatoni "all in one"
40min
Zwiebeln leicht anbraten
20min
Slow Cooking Hühnerkeulen in Paprikasauce mit Reis
4h
Bananenkaramell-schnecken
1 godz. 50 min
Rindsgulasch klassisch
3 Std. 20 Min
Zwiebeln anbraten
25min
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55min