Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 600 g Faschiertes, gemischt
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 - 2 TL Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 200 g Zwiebeln, in Spalten (5 mm)
- 50 g Rotwein
- 800 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 50 g Tomatenmark
- 1 TL Zucker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2247 kJ / 536 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 35 g
- Doymuş Yağ
- 14 g
- Lif
- 5 g
- Sodyum
- 700 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Reisfleisch
2 godz. 20 min
Zwiebeln anbraten
25 min
Palatschinken
45 min
Sous-vide Hendlroulade mit roter Paprikasauce
2 godz. 30 min
Slow Cooking Bohnen-Cassoulet mit Walnusspesto
4h 40 min
Sous-vide Teriyaki Lachs
1sa 20 dk
Fruchtiges Pulled Pork
9h 10min
One Pot Mac & Cheese
30 min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2 godz. 20 min
Slow Cooking Hühnerkeulen in Paprikasauce mit Reis
4h
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55min
Rindsgulasch klassisch
3 godz. 20 min