Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Roggenbrot, altbacken, ohne Rinde, in Stücken (2 cm)
- 120 g Schalotten, halbiert
- 3 Knoblauchzehen, halbiert
-
3 - 4
EL Schweineschmalz
veya 3 - 4 EL Grammelschmalz - 500 g Faschiertes, gemischt
- 1 Ei (Größe M)
- 2 TL Salz
- 1 TL Basilikum, getrocknet
- 1 TL Bohnenkraut, getrocknet
- 20 g Butter
- 20 g Weizenmehl, glatt
- 50 g Weißwein
- 150 g Rindsuppe (siehe Tipp)
- 20 g gemischte Kräuter, frisch (Estragon, Basilikum, Nudelminze, Kerbel, Liebstöckl), Blättchen abgezupft
- 1 Prise Zucker
- 100 g Sauerrahm
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2262 kJ / 540 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 38 g
- Doymuş Yağ
- 16.1 g
- Lif
- 2.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Überbackene Hühnerbrust in Tomatensauce mit Erdäpfelpüree
1h
Reisfleisch
2 Std. 20 Min
Sommer Bolognese Bowl
35min
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Petersilerdäpfeln
1h
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1h 25min
Innsbrucker Knoblauchsuppe
45min
Rindsgulasch klassisch
3j 20 menit
Pizza Prosciutto
35min
Putenbrust mit Speck und Erdäpfeln
1h 25min
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55min
Rindsrouladen mit Käse-Speck-Fülle
1 Std. 40 Min
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50min