Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 1 Semmel, altbacken, in Stücken
- 200 g Bergkäse (Vorarlberger Bergkäse 6 Monate gereift, z.B. RUPP), in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 30 g Butter, in Stücken
-
500
g Kalbsfaschiertes
veya 500 g gemischtes Faschiertes (vom Rind und Schwein) - 1 Ei (Größe M)
- 2 EL Senf
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
-
Butterschmalz zum Braten
veya Öl zum Braten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 517 kJ / 124 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Boef Stroganoff
50min
Ritschert
1h
Rinderfilet à la Esterhazy
50min
Rindsragout mit Erdäpfel-Karotten-Püree
50min
Gebackene Speckknödel
50min
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1h
Rindsrouladen mit Käse-Speck-Fülle
1 godz. 40 min
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55 Min
Backhendlsalat mit Kürbiskernen
45 dk
Kalbsrahmgulasch
1h
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1h 25min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2 godz. 45 min