Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g Schweinefleisch, ausgelöst, im Ganzen (Schopf oder Schulter)
- 1 TL Paprikapulver, geräuchert
- 1 TL Paprikapulver, edelsüß
- 1 TL Knoblauch, granuliert
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 150 g Zwiebeln, in Spalten
- 300 g Barbecue-Sauce (siehe Tipp)
- 15 g Worcestershire-Sauce
-
250
g Apfelsaft
veya 250 g Ananassaft - 250 g Rinderfond
- 25 g Apfelessig
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2220 kJ / 531 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 23 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2 godz. 20 min
Huhn süß-sauer mit Basmatireis
50 min
Slow Cooking Fleischbällchen in Tomatensauce
3 godz. 40 min
Sous-vide Birnen mit Zimtsauce
1 godz. 50 min
Sous-vide Hendlroulade mit roter Paprikasauce
2 godz. 30 min
Asiatisches Schmorfleisch
2 godz. 30 min
BBQ Schweinefilet sous-vide koreanische Art
4h 50min
Sous-vide Teriyaki Lachs
1 godz. 20 min
Salzburger Bierfleisch
6h 50min
Huhn Tinga
40min
Pulled Pork Burger BBQ-Style
1 godz. 40 min
Zwiebeln anbraten
25min