Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g Schweinefleisch, ausgelöst, im Ganzen (Schopf oder Schulter)
- 1 TL Paprikapulver, geräuchert
- 1 TL Paprikapulver, edelsüß
- 1 TL Knoblauch, granuliert
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 150 g Zwiebeln, in Spalten
- 300 g Barbecue-Sauce (siehe Tipp)
- 15 g Worcestershire-Sauce
-
250
g Apfelsaft
veya 250 g Ananassaft - 250 g Rinderfond
- 25 g Apfelessig
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2220 kJ / 531 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 23 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2h 20 min.
Huhn süß-sauer mit Basmatireis
50 Min
Pulled Chicken Curry Burger
2h 20 min.
Pulled Pork Burger BBQ-Style
1 godz. 40 min
Salzburger Bierfleisch
6 godz. 50 min
Zwiebeln karamellisieren (200 g)
40 dk
Slow Cooking Fleischbällchen in Tomatensauce
3h 40 min.
BBQ Schweinefilet sous-vide koreanische Art
4 Std. 50 Min
Sous-vide Birnen mit Zimtsauce
1 godz. 50 min
Sous-vide Teriyaki Lachs
1sa 20 dk
Zwiebeln karamellisieren (200 g)
40 dk
Reisfleisch
2h 20 min.