Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g Schweinefleisch, ausgelöst, im Ganzen (Schopf oder Schulter)
- 1 TL Paprikapulver, geräuchert
- 1 TL Paprikapulver, edelsüß
- 1 TL Knoblauch, granuliert
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 150 g Zwiebeln, in Spalten
- 300 g Barbecue-Sauce (siehe Tipp)
- 15 g Worcestershire-Sauce
-
250
g Apfelsaft
veya 250 g Ananassaft - 250 g Rinderfond
- 25 g Apfelessig
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2220 kJ / 531 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 23 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Reisfleisch
2 godz. 20 min
Slow Cooking Fleischbällchen in Tomatensauce
3 Std. 40 Min
Huhn Tinga
40 min
Flanksteaks sous-vide kantonesische Art mit Tomaten und Zwiebeln
2 godz. 25 min
Bayerischer Leberkäse
14sa 30 dk
Sous-vide Teriyaki Lachs
1sa 20 dk
Huhn süß-sauer mit Basmatireis
50 min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2 godz. 20 min
Pappardelle al Ragù
4h
Pulled Pork Burger BBQ-Style
1hod. 40min
Fleischbällchen auf schwedische Art (Köttbullar)
40 min
Rindsgulasch klassisch
3 godz. 20 min