Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
20
g oleju
veya 20 g oliwy z oliwek -
1
ząbek czosnku
veya 20 g cebuli, pokrojonej w ósemki (patrz wskazówka) -
250
g mięsa z udka kurczaka, bez skóry, bez kości, pokrojonego w paski (1,5 x 3-4 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym
veya 250 g fileta z piersi kurczaka, bez skóry, pokrojonego w paski (1,5 x 3-4 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porcję
- Kalori
- 1006.8 kJ / 240.7 kcal
- Protein
- 24.1 g
- Karbonhidrat
- 0.5 g
- Yağ
- 15.3 g
- Doymuş Yağ
- 2.1 g
- Lif
- 0.1 g
- Sodyum
- 120.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Delikatne rumienienie cebuli i czosnku
20 Min
Delikatne rumienienie kurczaka i boczku
15min
Delikatne rumienienie indyka (pokrojonego w paski)
15min
Delikatne rumienienie indyka (pokrojonego w kostkę)
15min
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w paski)
15min
Mocne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25min
Rumienienie 200 g pora
20 Min
Rumienienie wołowiny (medium rare)
15min
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w kostkę)
15min
Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w kostkę)
15min
Rumienienie cebuli i czosnku
20 Min
Mocne rumienienie wołowiny (pokrojonej w paski)
15min