Delikatne rumienienie kurczaka i boczku

Delikatne rumienienie kurczaka i boczku

4.8 35 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 15 dk
300 g

Malzemeler

  • 10 g oleju
    10 g oliwy z oliwek
  • 50 g surowego boczku, bez kości, bez skóry pokrojonego w 1 cm kostkę
  • 250 g mięsa z udek kurczaka, bez skóry, bez kości pokrojonego w paski (1,5 x 3-4 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym
    250 g fileta z piersi kurczaka, bez skóry, pokrojonego w paski (1,5 x 3-4 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 300 g

Sodyum 1050 mg
Protein 63 g
Kalori 2729 kJ / 652 kcal
Yağ 44 g
Lif 0 g
Doymuş Yağ 15 g
Karbonhidrat 0 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...