Delikatne rumienienie kurczaka i boczku
TM6

Delikatne rumienienie kurczaka i boczku

4.8 (30 değerlendirme)

Malzemeler

  • 10 g oleju
    veya 10 g oliwy z oliwek
  • 50 g surowego boczku, bez kości, bez skóry, pokrojonego w 1 cm kostkę
  • 250 g mięsa z udka kurczaka, bez skóry, bez kości, pokrojonego w paski (1,5 x 3-4 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym
    veya 250 g fileta z piersi kurczaka, bez skóry, pokrojonego w paski (1,5 x 3-4 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym

Besin Değeri
şuna göre 1 porcja
Kalori
2729 kJ / 652 kcal
Protein
63 g
Karbonhidrat
0 g
Yağ
44 g
Doymuş Yağ
15 g
Lif
0 g
Sodyum
1050 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler