Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
10
g oleju
veya 10 g oliwy z oliwek - 50 g surowego boczku, bez kości, bez skóry, pokrojonego w 1 cm kostkę
-
250
g mięsa z udka kurczaka, bez skóry, bez kości, pokrojonego w paski (1,5 x 3-4 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym
veya 250 g fileta z piersi kurczaka, bez skóry, pokrojonego w paski (1,5 x 3-4 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porcja
- Kalori
- 2729 kJ / 652 kcal
- Protein
- 63 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 44 g
- Doymuş Yağ
- 15 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 1050 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mocne rumienienie 200 g cebuli
25 Min
Delikatne rumienienie cebuli i czosnku
20 min
Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w paski)
15 min
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w paski)
15 min
Rumienienie 200-300 g cebuli
20 min
Mocne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25 Min
Rumienienie 200 g pora
20 min
Rumienienie wołowiny (medium rare)
15 min
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w kostkę)
15 min
Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w kostkę)
15 min
Rumienienie cebuli i czosnku
20 min
Mocne rumienienie wołowiny (pokrojonej w paski)
15 min