Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 230 - 260 g pora, biała i jasnozielona część, pokrojonego w 1 cm plastry
- 30 g masła, pokrojonego na kawałki
-
230 - 260
g piersi z kurczaka, wędzonej, pokrojonej na 2 cm kawałki
veya 230 - 260 g udka z kurczaka, bez skóry i kości, wędzonego, pokrojonego na 2 cm kawałki - 200 g śmietany, min. 30% tłuszczu
-
80 - 100
g sera camembert, pokrojonego w 1 cm kostkę
veya 80 - 100 g sera brie, pokrojonego w 1 cm kostkę - ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porcję
- Kalori
- 1840 kJ / 439.5 kcal
- Protein
- 25.8 g
- Karbonhidrat
- 5.8 g
- Yağ
- 36 g
- Doymuş Yağ
- 19 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 845 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zapiekanka makaronowa à la cordon bleu
50min
Szybka potrawka z kurczaka i pora z kluskami (spätzlami)
30min
Kluski z indykiem, sosem śmietanowym i porem
40min
Makaron z boczkiem i sosem porowym
40min
Zupa z kurczaka
30min
Udka z kurczaka z porem zapiekane w sosie tatarskim
1h 30min
Tagliatelle z boczkiem, szynką i śmietaną
25 Min
Kurczak koronacyjny Elżbiety II
30min
Indyk w musztardowym sosie śmietanowym z kluskami
45min
Kiełbasa z ketchupem curry (Currywurst)
20min
Pasta z kurczaka z jajkiem i korniszonem
40min
Kurczak w sosie śliwkowym
1h