Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g di calamari ad anelli freschi
- 800 g di acqua
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di passata di pomodoro
- 300 g di pomodori ciliegino a metà
- 5 g di sale
- 30 g di brandy
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1325.5 kJ / 316.8 kcal
- Protein
- 28.6 g
- Karbonhidrat
- 10.9 g
- Yağ
- 15.1 g
- Doymuş Yağ
- 2.4 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 94 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ragù di carne di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta
4h
Penne al sugo di calamari
40 min
Calamarata cozze e vongole su vellutata di piselli
2h 30min
Calamaro ripieno sottovuoto con salsa zafferano
1sa
Baccalà panna e alloro sottovuoto
1sa
Calamari ripieni con contorno di zucca sottovuoto
1sa 30 dk
Brodo di pesce e gamberi
20 min
Insalata di polpo mediterranea
4h
Insalata di polpo a Cottura Lenta
5 godz. 30 min
Spaghetti alla chitarra con calamari e salsa di olive (senza glutine)
35 min
Pizza 'nduja e caciocavallo
9 Std.
Pizza con salame piccante
2sa