Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Cavati
- 300 g di farina + q.b. per infarinare
- 2 uova (da 60 g circa)
- 50 g di acqua
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Fave
- 50 g di cipolla
- 50 g di carota
- 20 g di gambo di sedano
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 1000 g di acqua
- 400 g di fave secche Cottoie, ammollate per 12 ore
- Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1916 kJ / 458 kcal
- Protein
- 27.8 g
- Karbonhidrat
- 75.9 g
- Yağ
- 6.9 g
- Lif
- 6.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Antica minestra ai broccoletti
45 Min
Fave in umido
1 Std.
Zuppa di piselli spezzati
1 Std.
Zuppa di carciofi
35 Min
Pastina con pollo e pesto
35 Min
Zuppa di fave
50min
Zuppa di piselli secchi
1h 25min
Lenticchie speziate in umido
1 Std. 30 Min
Minestra di piselli spezzati a Cottura Lenta con quenelle di caprino
4h 30min
Zuppa di cavolfiore, broccolo romanesco e zucca
45 Min
Pappardelle con macco di fave fresche
55 min
Crema di fave al finocchietto
50min