Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 3 spicchi di aglio
- 500 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi (3 cm)
- 100 g di vino bianco
- 150 g di cipolla a metà
- 10 g di farina
- 70 - 80 g di cubetti di prosciutto crudo
- 1 cucchiaio di paprika dolce
- 350 g di brodo di carne
- 1 dado per brodo vegetale
- 600 - 700 g di verdure miste surgelate
- 4 uova sode, tagliate in quarti (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2557 kJ / 611 kcal
- Protein
- 41.8 g
- Karbonhidrat
- 13.8 g
- Yağ
- 28.7 g
- Doymuş Yağ
- 11.5 g
- Lif
- 5.3 g
- Sodyum
- 1026.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gulasch di agnello
1 Std. 10 Min
Stufato di agnello
2 Std.
Manzo alla borgognona
1 godz. 35 min
Pollo alla giamaicana (Jamaican jerk chicken)
2 Std. 10 Min
Stufato di pollo e basilico
35 Min
Dolce di riso con composta di prugne (Bimby Friend)
1 Std.
Zuppa di pollo, crauti e fagioli bianchi
1 Std.
Zuppa di goulasch di manzo con peperoni
1hod. 30min
Trippa in rosso con patate
1hod. 30min
Fegato alla veneziana
35 Min
Spezzatino di vitello con patate e mele
1h 25min
Goulash ungherese
1 Std. 45 Min