Tatín de endibias, camembert y jamón

Tatín de endibias, camembert y jamón

4.2 16 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 50 dk
8 raciones

Malzemeler

  • 1 naranja
  • 20 g de azúcar moreno
  • 280 g de cebolla roja en gajos de 2 cm
  • 20 g de mantequilla (y algo más para el molde)
  • 10 g de aceite de oliva
  • 500 g de endibias en cuartos longitudinales
  • 2 pellizcos de sal
  • 2 pellizcos de pimienta negra molida
  • 100 g de queso camembert en trozos
  • 1 cucharada de miel
  • 1 lámina de masa de hojaldre redonda
  • 50 g de jamón serrano en lonchas finas

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 ración

Sodyum 549.3 mg
Protein 7.1 g
Kalori 1043 kJ / 249 kcal
Yağ 16.2 g
Lif 2.6 g
Doymuş Yağ 6.9 g
Karbonhidrat 18.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...