Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Bund Petersilie, Blättchen abgezupft
- 35 g Öl
- 200 g Zwiebeln, in Spalten oder Scheiben (1 cm)
-
300 - 400
g Schweineleber
veya Kalbsleber - 1 TL Maisstärke
- ½ TL Salz
- 4 TL Majoran, getrocknet
- 2 - 3 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
- 1 TL Essig
- 100 g Wasser
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 20 g Butter, kalt in Stücken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2042 kJ / 489 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 13.1 g
- Yağ
- 32.3 g
- Doymuş Yağ
- 8.4 g
- Lif
- 3.4 g
Alternatif tarifler
Reisfleisch
2u. 20min
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1h
Steirisches Krenfleisch
2 Std. 45 Min
Coq au vin
3 Std.
Schöpsernes
1h
Hendlgulasch mit Pilzen und böhmischen Knödeln
1 Std. 20 Min
Schweinekoteletts nach koreanischer Art mit Gewürzreis und Pak-Choi
1 godz. 5 min
Karpfengulasch
55 min
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1h
Fiakergulasch
2h 15min
Rindsgulasch klassisch
3h 20min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2 Std. 45 Min