Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Bund Petersilie, Blättchen abgezupft
- 35 g Öl
- 200 g Zwiebeln, in Spalten oder Scheiben (1 cm)
-
300 - 400
g Schweineleber
veya Kalbsleber - 1 TL Maisstärke
- ½ TL Salz
- 4 TL Majoran, getrocknet
- 2 - 3 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
- 1 TL Essig
- 100 g Wasser
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 20 g Butter, kalt in Stücken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2042 kJ / 489 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 13.1 g
- Yağ
- 32.3 g
- Doymuş Yağ
- 8.4 g
- Lif
- 3.4 g
Alternatif tarifler
Reisfleisch
2 godz. 20 min
Steirisches Krenfleisch
2óra 45p
Coq au vin
3h
Kaninchen in Tomatensauce
50min
Hendlgulasch mit Pilzen und böhmischen Knödeln
1 godz. 20 min
Rindsgulasch klassisch
3 Std. 20 Min
Kalbsrahmgulasch
1 godz.
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1 godz.
Tafelspitz mit Wurzelsauce
2h
Boef Stroganoff
50min
Salzburger Bierfleisch
6 godz. 50 min
Fiakergulasch
2 godz. 15 min