Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Bund Petersilie, Blättchen abgezupft
- 35 g Öl
- 200 g Zwiebeln, in Spalten oder Scheiben (1 cm)
-
300 - 400
g Schweineleber
veya Kalbsleber - 1 TL Maisstärke
- ½ TL Salz
- 4 TL Majoran, getrocknet
- 2 - 3 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
- 1 TL Essig
- 100 g Wasser
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 20 g Butter, kalt in Stücken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2042 kJ / 489 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 13.1 g
- Yağ
- 32.3 g
- Doymuş Yağ
- 8.4 g
- Lif
- 3.4 g
Alternatif tarifler
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1h
Rindsgulasch klassisch
3j 20 menit
Fiakergulasch
2h 15 min
Karpfengulasch
55 Min
Kümmelbraten mit Serviettenknödeln und Erdäpfelsalat
3 godz. 10 min
Salzburger Bierfleisch
6sa 50 dk
Coq au vin
3h
Hendlgulasch mit Pilzen
35 min
Steirisches Krenfleisch
2hod. 45min
Hendlgulasch mit Pilzen und böhmischen Knödeln
1h 20min
Wilder Wurzel-Topf
2hod. 45min
Reisfleisch
2 Std. 20 Min