Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 gałązek natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 100 g cebuli, pokrojonej w ćwiartki
- 50 g oliwy z oliwek
-
400
g krojonych pomidorów, z puszki
veya 400 g pomidorów, dojrzałych, pokrojonych na kawałki - 50 g wody
- 2 szczypty soli
-
4
filety z halibuta (ok. 125 g każdy), świeże
veya 4 filety z sandacza (ok. 125 g każdy), świeże
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porcję
- Kalori
- 1096 kJ / 262 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Łosoś na parze, po azjatycku
1h
Tuńczyk w sosie pomidorowym z kaparami i oliwkami
25 Min
Filety z pstrąga gotowane na parze i purée z brokułów
40min
Ryba z ziemniakami z sosem pomidorowym
50 min
Ryba na parze z zielonym purée
50 min
Pstrągi w papilotach z miętą i cukinią
40min
Ryba na parze z sosem pomidorowym
1h
Dorsz na parze z ryżem i szpinakiem w sosie cytrynowym
30 min
Ryba z warzywami i purée z kalafiora
40min
Ryba z warzywami na parze
1h 15min
Łosoś z brokułami i ziemniakami w sosie koperkowym
40min
Dorsz w sosie cytrynowym z musztardą i marchewką
50 min