Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g di acqua
- 300 g di castagne secche sbucciate, ammollate per 8-12 ore
- 2 cucchiaini di sale
- 150 g di latte
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 200 g di riso Carnaroli
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1965.7 kJ / 469.5 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Karbonhidrat
- 72.3 g
- Yağ
- 13.8 g
- Doymuş Yağ
- 4.2 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 105.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Minestra di semolino
30 Min
Crema di marroni
1h 10min
Crema di Cogne
15 min
Gnocchi allo zafferano con sugo al radicchio
1 Std. 30 Min
Zabaione caldo al passito
15 min
Cocotte persi pien
1 Std.
Gnocchi di patate e castagne al sugo di porri e speck
1 Std. 5 Min
Riso e porri
30 Min
Polenta al formaggio
1 Std.
Risotto Castelmagno e nocciole
30 Min
Bonèt
2h
Zabaione (TM6)
15 min