Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g di acqua
- 300 g di castagne secche sbucciate, ammollate per 8-12 ore
- 2 cucchiaini di sale
- 150 g di latte
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 200 g di riso Carnaroli
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1965.7 kJ / 469.5 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Karbonhidrat
- 72.3 g
- Yağ
- 13.8 g
- Doymuş Yağ
- 4.2 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 105.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polenta al formaggio
1sa
Pere al vino rosso
3sa 20 dk
Risotto pere e Gorgonzola
40min
Soufflè ai cardi al vapore
1h 20min
Panissa vercellese
35 dk
Tajarin salsiccia e finocchi
1sa
Risotto con salampatata
35 dk
Polenta concia alla valdostana
1 Std. 40 Min
Vellutata di cardi con patate al timo
50 dk
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35 dk
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1 Std. 40 Min
Polenta con fonduta di formaggi
1h 15min