Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g di acqua
- 300 g di castagne secche sbucciate, ammollate per 8-12 ore
- 2 cucchiaini di sale
- 150 g di latte
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 200 g di riso Carnaroli
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1965.7 kJ / 469.5 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Karbonhidrat
- 72.3 g
- Yağ
- 13.8 g
- Doymuş Yağ
- 4.2 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 105.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mini bonet
2h
Paniscia del rubino (risotto alla novarese)
40min
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1 Std. 40 Min
Polenta
1h
Zabaione
15min
Pere al vino rosso
3h 20min
Risotto Castelmagno e nocciole
30min
Zabaione caldo al passito
15min
Budino cioccolato e amaretti
2h 55min
Semolino dolce
1h
Polenta al formaggio
1h
Bonèt
2h