Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Bigoli
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 10 g di olio di oliva
- 1 pizzico di sale
Salsa
- 200 g di cipolle a pezzi
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di sarde fresche intere, eviscerate, pulite e spinate, in filetti
- 20 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Terminare la preparazione
- farina tipo 00 q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1619 kJ / 387 kcal
- Protein
- 16.8 g
- Karbonhidrat
- 43.6 g
- Yağ
- 16.2 g
- Lif
- 1.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto al Teroldego
40min
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40min
Vellutata di asparagi bianchi e prosciutto crudo (senza glutine)
35min
Risotto con fegatini di pollo
40min
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1 Std. 30 Min
Risotto con lo sclopit
40min
Sarde in saor
25 Std.
Bigoli con ragù di anatra
2h
Focaccia dolce veneta (Fugassa)
7h
Canederli allo speck
2 Std. 40 Min
Capesante gratinate
30min
Torta russa di Verona
2h