Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gnocchi di patate e castagne
- 700 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 800 g di patate a fette
- 200 g di farina tipo 0 + q.b.
- 100 g di farina di castagne
- 1 uovo
- 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
Sugo di porri e speck
- 30 g di burro morbido
- 200 g di porri, la parte bianca, a rondelle
- 150 g di latte intero
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 150 g di speck a listarelle
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2699.9 kJ / 645 kcal
- Protein
- 29.2 g
- Karbonhidrat
- 97.6 g
- Yağ
- 21.6 g
- Lif
- 6.1 g
Alternatif tarifler
Pizzoccheri
50min
Risotto ai porri e burrata
35min
Gnudi toscani
40min
Gnocchi alla romana
1h 15min
Testaroli di farro alle noci
45min
Salsa verde "Bagnet"
15min
Crostini di pane alle castagne e noci con lardo e miele
5h 20min
Gnocchi verdi alla romana
1h 20min
Gnocchi di polenta
25min
Risotto bianco con porri e mela
30min
Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola
1 Std. 40 Min
Gnocchi alla romana miele, noci e gorgonzola
1 Std.