Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gnocchi di patate e castagne
- 700 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 800 g di patate a fette
- 200 g di farina tipo 0 + q.b.
- 100 g di farina di castagne
- 1 uovo
- 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
Sugo di porri e speck
- 30 g di burro morbido
- 200 g di porri, la parte bianca, a rondelle
- 150 g di latte intero
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 150 g di speck a listarelle
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2699.9 kJ / 645 kcal
- Protein
- 29.2 g
- Karbonhidrat
- 97.6 g
- Yağ
- 21.6 g
- Lif
- 6.1 g
Alternatif tarifler
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40min
Penne integrali con fonduta di porri
50min
Risotto ai porri e burrata
35min
Polenta
1h
Gnocchi alla romana
1h 15min
Vitello tonnato
25h 30min
Salsa turca
10min
Salsa tonnata
20min
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45min
Gnocchi di sedano rapa con Castelmagno
45min
Risotto pere e Gorgonzola
40min
Salsa verde "Bagnet"
15min