Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g di cipolla bianca a fette (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di acqua
-
200
g di aceto di mele
veya 200 g di aceto bianco - 1 pizzico di sale
- 300 g di sarde fresche, deliscate e aperte a libro
- 40 g di uvetta sultanina
- 30 g di pinoli
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porzioni
- Kalori
- 4221 kJ / 1009 kcal
- Protein
- 75.5 g
- Karbonhidrat
- 47.1 g
- Yağ
- 59 g
- Lif
- 5.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Stinchi alle erbe
2h
Bigoli in salsa
1h 30 min
Risotto con fegatini di pollo
40 min
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1h
Trota salmonata al pesto di olive
35 min
Sarde a beccafico
35 min
Sgombri all'agro
1h 45 min
Sarde in saor
24 godz. 30 min
Capesante al profumo di arancia
1h 10 min
Tagine di rana pescatrice
1h 5min
Pasta con le sarde (Pasta chi sardi)
55 min
Branzino al cartoccio
1h 10 min