Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g di cipolla bianca a fette (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di acqua
-
200
g di aceto di mele
veya 200 g di aceto bianco - 1 pizzico di sale
- 300 g di sarde fresche, deliscate e aperte a libro
- 40 g di uvetta sultanina
- 30 g di pinoli
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porzioni
- Kalori
- 4221 kJ / 1009 kcal
- Protein
- 75.5 g
- Karbonhidrat
- 47.1 g
- Yağ
- 59 g
- Lif
- 5.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Coda di rospo alle acciughe e limone
25 min
Baccalà alla veneziana con polenta
1h 45min
Coniglio alla siciliana
1h 20 min
Zuppa di pesce Maiorchina
45min
Sarde in saor
24 Std. 30 Min
Dado di carne
45min
Salsa al cren
120h 10 min
Sarde a beccafico
35 Min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Bigoli in salsa
1h 30min
Giardiniera sott'aceto
721 Std. 25 Min
Caponata alla catanese
1h