蒜味木耳炒花椰菜

蒜味木耳炒花椰菜

3.4 19 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 40 dk
4 人份

Malzemeler

  • (川燙用)
    1000 克
  • 綠花椰菜 切小朵(約3公分)
    150 克
  • 紅蘿蔔 切薄片
    30 克
  • 蒜頭
    20 克
  • 10 克
  • 新鮮黑木耳 切塊(約2公分)
    100 克
  • ¼ 茶匙
  • ¼ 茶匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 2.1 g
Kalori 334 kJ / 79.9 kcal
Yağ 3.9 g
Lif 3 g
Karbonhidrat 11.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...