Cihazlar ve Aksesuarlar
蒜味木耳炒花椰菜
Hazırlık 20 dk
Toplam 40 dk
4 人份
Malzemeler
-
水 (川燙用)1000 克
-
綠花椰菜 切小朵(約3公分)150 克
-
紅蘿蔔 切薄片30 克
-
蒜頭20 克
-
油10 克
-
新鮮黑木耳 切塊(約2公分)100 克
-
鹽¼ 茶匙
-
糖¼ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
2.1 g
Kalori
334 kJ /
79.9 kcal
Yağ
3.9 g
Lif
3 g
Karbonhidrat
11.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
幸福便當菜
61 Tarif
Tayvan
Tayvan