炒牛肉塊(全熟)

炒牛肉塊(全熟)

4.1 11 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 10 dk
1 完整食譜

Malzemeler

  • 20 克
  • 蒜頭
    1 顆
  • 牛肉塊,去除筋膜,無骨 (約3公分),利用廚房紙巾將表面擦乾
    250 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 完整食譜

Sodyum 120 mg
Protein 53 g
Kalori 2118 kJ / 507 kcal
Yağ 31 g
Lif 0.2 g
Doymuş Yağ 7 g
Karbonhidrat 3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...